Hur lätt är din hemsida att hitta?

posted by admin on 2016.03.24, under Uncategorized
24:

Idag finns ett såpass stort antal hemsidor på internet att det är väldigt få som är unika, eller har helt unika nyckelord eller sökord. När någon googlar dina nyckelord vill du att de hittar till din sida istället för alla andra sidor som liknar din.

Rank Tracker

För att kunna optimera din sida måste du först veta hur den ligger till just nu. Detta kan du göra genom att använda Rank Tracker, ett verktyg som visar hur högt din hemsida rankas och med vilka sökord. Med Rank Tracker skriver du in sökord och din webbadress, varpå du får du veta hur lätt eller svår din sida är att hitta. Utefter det kan du förbättra dina nyckelord och få fler användare till just din sida.

There are no comments.

Please Leave a Reply

TrackBack URL :

pagetop