Samlar på reklam

posted by admin on 2013.01.28, under Uncategorized
28:

En god vän till mig är en manisk samlare av reklamgrejer och profilprodukter från olika företag. Främst är han inne på reklamkepsar av någon anledning som jag ärligt talat har ganska svårt att förstå. Allt visst vissa av de exemplar han samlat på sig är ganska snygga men de tillhör ändå en försvinnande liten minoritet som jag ser på saken och personligen skulle jag inte tycka att det vore värt besväret. Men det är förstås bara min åsikt och den är väl egentligen inte särskilt relevant eftersom det är faktiskt inte rör mig på ett konkret plan och den saken kommer sannolikt inte att förändras på ett bra tag även om jag sedan en längre tid har för vana att hålla alla dörrar öppna. Brukar liksom bli bäst så enligt min erfarenhet och ja där ser jag heller inte någon anledning att ändra min inställning då det skulle te sig rätt meningslöst, bortkastad tid helt enkelt.

There are no comments.

Please Leave a Reply

TrackBack URL :

pagetop